concert: Jordi Repkes / Jurgen Visser / Kyla Brox / The Delta Saints in De Bosuil op ZONDAG 03 JULI 2016

  • The Delta Saints
    Waterpop 2013
    © Anja de Bruijn
  • The Delta Saints
    Bluesrock Festival Tegelen 2015
ZO.
03 JUL
JORDI REPKES / JURGEN VISSER / KYLA BROX / THE DELTA SAINTS 14:00 uur De Bosuil, Weert
2016
Toegang vvk € 15,00 / deur € 18,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 juli 2016.
Dat is 2853 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Delta Saints is een jonge band uit Nashville die een energieke mix van Soutern rock, (swamp)blues en funk speelt. Ze noemen hun muziekstijl ook wel 'Bourbon-fueled Bayou-rock'.
Een soort hippe, jonge versie van bands als The Allman Brothers en The Black Crowes.
Jürgen Visser is een singer-songwriter met passie voor zijn verhaal dat hij verwoordt in goed uitgedachte liedjes. Zijn ire loopt uiteen van ongekend intiem tot het bekende uitbundige country/folkgeluid van Johnny Cash en Mumford & Sons
Kyla Brox pakt je in met haar Soul en Blues. Ze maakt de grens tussen plezier en pijn heel dun en blijft boeien. Of ze nu alleen of met een volledige band speelt, ze weet je te raken.
Jordi Repkes is al vanaf z’n 5e onafscheidelijk van zijn gitaar en het maken van muziek. Hij staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij tevens de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’.

Foto's van The Delta Saints

Foto The Delta Saints te Bluesrock Festival Tegelen 2015 Foto The Delta Saints te Bluesrock Festival Tegelen 2015 Foto The Delta Saints te Waterpop 2013 Foto The Delta Saints te Waterpop 2013 Foto The Delta Saints te Waterpop 2013 Foto The Delta Saints te Waterpop 2013
 
Bekijk alle 9 foto's van The Delta Saints

Gerelateerd nieuws