concert: Jaimi Faulkner in Simplon op VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2016

  • Jaimi Faulkner
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Jaimi Faulkner
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
VR.
30 SEP
JAIMI FAULKNER Grote Zaal, 21:00 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Jaimi Faulkner
Toegang €12,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 september 2016.
Dat is 2759 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Australische singer-songwriter Jaimi Faulkner staat bekend om zijn combinatie van briljant gitaarspel en een warme soulstem, waarmee hij moeiteloos blues, country, soul en folk omsmelt tot een hitgevoelig mengsel. Hij is een man van de wereld, geboren in Australië, regelmatig te vinden in Amerika en inmiddels al enkele jaren woonachtig in Berlijn.

Jaimi Faulkner houdt van reizen en deelt graag zijn bevindingen met de wereld, zijn muziek kan dan ook worden gezien als een muzikale tripadvisor van als het moois wat het leven te bieden heeft. Zijn laatste plaat 'Up All Night' werd opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. De afgelopen jaren heeft Faulkner een hechte band opgebouwd met Nederland. Zijn begeleidende band is afkomstig uit Tilburg, wat spelen in Nederland stiekem toch altijd een wel een beetje een thuiswedstrijd maakt.

Foto's van Jaimi Faulkner

Foto Jaimi Faulkner te Songbird Festival 2012 Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown Foto Jaimi Faulkner te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011 Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011 Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown
 
Bekijk alle 14 foto's van Jaimi Faulkner

Gerelateerd nieuws