concert: Negative Approach / Not in this Lifetime in Cafe The Spot op VRIJDAG 19 AUGUSTUS 2016

  • Negative Approach
    Faster and Louder 2018
    © Jarka van der Velden
  • Negative Approach
    Faster and Louder 2018
    © Jarka van der Velden
VR.
19 AUG
NEGATIVE APPROACH / NOT IN THIS LIFETIME 20:00 uur Cafe The Spot, Erica
2016

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 augustus 2016.
Dat is 2800 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De legendarische Amerikaanse hardcoreband Negative Approach komt naar Erica (Drenthe). De band geldt, samen met Minor Threat, Bad Brains and Black Flag, als één van dé grondleggers van het genre. In de jaren ‘80 voortgekomen uit de oude Detroit punkscene, waarbij invloeden als The Stooges, Britse punkrock en Oi! muziek een grote rol speelden, is de band van onmiskenbare invloed geweest op bands als Poison Idea, Sonic Youth en Los Crudos en talloze generaties hardcore-fans en bands wereldwijd.

De ultra-agressieve houding van zanger John Brannon personificeerde de ziedende en nihilistische muziekstijl waar de band zijn legendarische status mee vergaarde. Het titelloze debuut en de ‘Tied Down’ LP met nummers als ‘Can't Tell No One’, ‘Ready To Fight’ en ‘Nothing’ zijn nog steeds musthave hardcoreklassiekers.

Foto's van Negative Approach, Not in this Lifetime

Foto Negative Approach te Faster and Louder 2018 Foto Negative Approach te Faster and Louder 2018 Foto Negative Approach te Faster and Louder 2018 Foto Negative Approach te Faster and Louder 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Negative Approach

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws