concert: Stu Larsen in Rotown op DONDERDAG 30 JUNI 2016

  • Frank Rensen
    Songbird Festival - Zaterdag
    © Charles Batenburg
  • Stu Larsen
    Passenger - 5/2 - Tivoli
    © Bas van der Vorm
DO.
30 JUN
STU LARSEN 20:30 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Stu Larsen
Voorprogramma Frank Rensen
Toegang 10 euro (excl service fee)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 juni 2016.
Dat is 2856 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als je een rake omschrijving zoekt voor de muziek van Stu Larsen, kijk niet verder dan zijn instagram-pagina. De sympathieke Australiër heeft een affiniteit om de pracht van het alledaagse uit te lichten, vluchtige dingen die we normaal voor lief nemen. Dat doet hij zowel met beeld als met geluid.

Larsen’s spaarzame, met gospel doorspekte folkliedjes wikkelen je in als een warme, gemeenzame thuiskomst voor de openhaard. Larsen is zelf echter voortdurend onderweg. In een opwelling liet hij zijn oude negen-tot-vijf leventje achter om zich vol te richten op het artiestenbestaan. Laten we in Rotown zijn voorbeeld voor een avondje volgen, éven de kopzorgen thuislaten en stilletjes genieten van zijn wonderschone muziek.

Foto's van Stu Larsen, Frank Rensen

Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Stu Larsen te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Frank Rensen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Frank Rensen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Frank Rensen te Songbird Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Stu Larsen
Bekijk alle 3 foto's van Frank Rensen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest