concert: Medicine Jet / St. Solaire in Paard op MAANDAG 30 MEI 2016

  • St. Solaire
    Popronde Leiden 2016
    © Arend Jan Hermsen
  • Medicine Jet
    The Grand East + Medicine Jet - 3/12 - Rotown
    © Tineke Klamer
MA.
30 MEI
MEDICINE JET / ST. SOLAIRE Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma Medicine Jet St. Solaire
Toegang 4,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 30 mei 2016.
Dat is 2880 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

St. Solaire
De vijf mannen van St. Solaire vonden elkaar in een gedeelde liefde voor de verstilde indiefolk van Bon Iver en de melancholische gitaarpop op Coldplays debuutalbum Parachutes. De ware popliefhebber zou de band echter al in de smiezen moeten hebben; op voorjaarsfestival Where The Wild Things Are merkten zowel De Volkskrant als 3voor12 op dat St. Solaire aan het begin van een veelbelovende carrière staat.

Medicine Jet
Medicine Jet vliegt, met zijn drie kapiteins, naar ongekende hoogte. De muziek aan boord is gekenmerkt door een rijke diversiteit aan genres. De constante flirt tussen melodie en hypnotiserende groove zorgen ervoor dat elke song op zijn eigen manier uniek is. Een psychedelische bluesband met een grote voorraad fijne verassingen; alsof Tame Impala in bed is beland met White Denim.

Foto's van Medicine Jet, St. Solaire

Foto Medicine Jet te The Grand East + Medicine Jet - 3/12 - Rotown Foto Medicine Jet te The Grand East + Medicine Jet - 3/12 - Rotown Foto Medicine Jet te The Grand East + Medicine Jet - 3/12 - Rotown Foto Medicine Jet te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Medicine Jet te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Medicine Jet te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 9 foto's van Medicine Jet
Bekijk alle 8 foto's van St. Solaire