concert: Sunflower Bean in Rotown op WOENSDAG 24 AUGUSTUS 2016

  • Sunflower Bean
    Loose Ends 2019
    © Anja de Bruijn
  • Sunflower Bean
    Loose Ends 2019
    © Anja de Bruijn
WO.
24 AUG
SUNFLOWER BEAN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Sunflower Bean
Toegang 10 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 24 augustus 2016.
Dat is 2764 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het blijft verdomd moeilijk kiezen tussen de bedwelmende flower power van de seventies en de schimmige new wave van de eighties. Gelukkig is er twee jaar geleden een jonge kliek muziekfreaks opgestaan die het beste van beide werelden op een heerlijk onnozele manier verpakt in puntige indiepopliedjes.

Het trio Sunflower Bean plundert nog vol verwondering de platenkasten van ma en pa, en dat hoor je aan alles op debuut Human Ceremony. Het album barst van onstuimig enthousiasme, het soort energie dat alleen komt van kids die puur vanuit dat wow-gevoel muziek maken. De volmaakte liedjes van Sunflower Bean schieten vaker wel dan niet buiten de lijntjes: Right now I’m on the edge of my seat/I know I need to go faster, zingt zangeres/bassiste Julia Cumming op Come On.

Foto's van Sunflower Bean

Foto Sunflower Bean te Sunflower Bean - 11/04 - Paradiso Foto Sunflower Bean te Loose Ends 2019 Foto Sunflower Bean te Sunflower Bean - 11/04 - Paradiso Foto Sunflower Bean te Sunflower Bean - 11/04 - Paradiso Foto Sunflower Bean te Loose Ends 2019 Foto Sunflower Bean te Sunflower Bean - 11/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 22 foto's van Sunflower Bean

Gerelateerd nieuws