concert: Doe Maar in De Heeren van Aemstel op DONDERDAG 05 MEI 2016

  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome
  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome
DO.
05 MEI
DOE MAAR 21:00 uur De Heeren van Aemstel, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma Doe Maar
Toegang 8 euro regulier en 6 euro voor studenten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 mei 2016.
Dat is 2907 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Doe Maar behoeft natuurlijk geen introductie. Doe Maar kent iedereen. Doe Maar is misschien wel de grootste band die ons land heeft voortgebracht. Een waslijst aan hits, die tijdloos zijn en nog steeds langskomen op de radio. Sinds een dag of 2, Smoorverliefd, Pa, De Bom, Is dit alles, Nederwiet…..wie kent deze nummers niet?

Leden van de bands The Originators, The Pheremones, Mr. Review en Dog Called Phenix kruipen in de huid van Neerlands trots. Zij doen dat op een tikkeltje eigen-wijze, zonder uiteraard het origineel onrecht aan te doen. En dat werkt als een tiet. Zij stonden hiermee al meerdere keren op Zwarte Cross, Reurpop en Anywave om maar een aantal festivals te noemen. Springen, zingen en even alles loslaten en vergeten. Feest gegarandeerd!

Foto's van Doe Maar

Foto Doe Maar te Concert At Sea 2017 Foto Doe Maar te Pinkpop 2016 - Zaterdag Foto Doe Maar te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Doe Maar te Doe Maar - 30/11 - Koninklijk Theater Carré Foto Doe Maar te Doe Maar - 15/11 - Beauforthuis Foto Doe Maar te Doe Maar - 16/1 - Vredenburg
 
Bekijk alle 176 foto's van Doe Maar

Gerelateerd nieuws