concert: Entrails + Villainy + Entrapment in Baroeg op ZONDAG 26 JUNI 2016

  • Entrapment
    Graveland Deathfest 2015
    © Wendy Jacobse
  • Villainy
    Shining - 16/10 - Grenswerk
    © Wendy Jacobse
ZO.
26 JUN
ENTRAILS + VILLAINY + ENTRAPMENT 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Entrails
Voorprogramma Entrapment
Villainy
Toegang VVK € 11,-
Deur € 13,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 juni 2016.
Dat is 2832 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na het optreden van Entrails op Netherlands Deathfest verlieten de zanger/bassist en de drummer in vriendschappelijke omstandigheden de band. Voor veel bands zou dit de nekslag betekenen. Niet voor Entrails. Deze Zweedse death metal band pakt gewoon door en heeft met 2 nieuwe leden de draad gewoon weer opgepakt en toert er lustig op los. Als je een liefhebber bent van het typische Zweedse death metal geluid, dan mag je Entrails niet missen.

Om deze zondagmiddag helemaal interessant te maken, zijn er ook nog twee Nederlandse bands toegevoegd. De bands Villainy maakt indruk met hun mengelmoes aan stijlen. Je hoort death, doom, black, thrash metal en zelfs crustcore, gebracht met veel energie en een lekker smerig geluid.

Entrapment is ook geen onbekende meer. Deze band staat voor pure old-school death metal waarbij vooral inspiratie gezocht wordt bij Zweedse acts als Nihilist, Entombed en Dismember.

Foto's van Entrapment, Villainy

Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015 Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015 Foto Entrapment te Graveland Deathfest 2015 Foto Villainy te Shining - 16/10 - Grenswerk Foto Villainy te Shining - 16/10 - Grenswerk Foto Villainy te Shining - 16/10 - Grenswerk
 
Bekijk alle 3 foto's van Entrapment
Bekijk alle 3 foto's van Villainy

Leden die hier naar toe zijn geweest