concert: The Skints in Simplon op ZATERDAG 14 MEI 2016

  • The Skints
    Welcome To The Village 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • The Skints
    Life I Live Festival 2014
    © Erik Knevelbaard
ZA.
14 MEI
THE SKINTS Grote Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma The Skints
Toegang €12,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 mei 2016.
Dat is 2898 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zonder twijfel is The Skints een van de meest opwindende bands die de Engelse ska-punk scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. 'East London reggae' noemen ze hun rauwe mix van ska, dub, reggae, hiphop & punk-met-urban-attitude. Een flinke combinatie aan stijlen, maar vooral een goede reden om een avond uit je dak te gaan!

Geïnspireerd door de Jamaicaanse muziek uit de vroege jaren tachtig slaagden The Skints er op een briljante wijze in om daar in de 21e eeuw een eigen draai aan te geven. Met een eerbetoon aan muzikale voorvaders als The Specials en Madness. De heren en dame kregen al gauw veel waardering en mede door het intensieve touren hebben ze een grote schare fans aan zich gebonden. De afgelopen jaren stond de band al op o.a. Lowlands, Welcome To The Village en de Zwarte Cross. Met het gloednieuwe album 'FM' op zak kan dit alleen maar nog mooier worden!

Foto's van The Skints

Foto The Skints te Life I Live Festival 2014 Foto The Skints te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto The Skints te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto The Skints te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto The Skints te Life I Live Festival 2014 Foto The Skints te Life I Live Festival 2014
 
Bekijk alle 9 foto's van The Skints

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws