concert: An Evening With Knives / SiMÓN / The Fifth Alliance in Hall Of Fame op DONDERDAG 19 MEI 2016

  • The Fifth Alliance
    Krachtstroom Festival 2015
DO.
19 MEI
AN EVENING WITH KNIVES / SIMÓN / THE FIFTH ALLIANCE 20:00 uur Hall Of Fame, Tilburg
2016
Toegang Voorverkoop: €4,-
Aan de deur: €6,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 19 mei 2016.
Dat is 2889 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

SiMÓN is een donkere, rauwe alternatieve metalband die dramatische, maar ook melodische ‘sludgy’ muziek maakt.De staat van de wereld, destructieve natuur van de mens en affectie voor de duistere dingen in het leven gecombineerd met een gedeelde passie voor muziek, zijn de elementen die deze band gevormd hebben.

The Fifth Alliance is een vijfkoppige formatie die met slimme arrangementen en subtiele passages enorme lagen atmosfeer opbouwt. Met een frontvrouw die je grijpt met innig geschreeuw en oprechte emotie, brengt de band een explosie van zwarte sludge, hartverscheurende doom en hypnotiserende (post)hardcore/metal.

An Evening With Knives is een driekoppige post-metal/post-rock/stonerdoom formatie met een energieke sound en onverwachte wendingen. Waar een muur van geluid in een oceaan van stilte valt: duister, zwaar en fascinerend.

Foto's van The Fifth Alliance

Foto The Fifth Alliance te Krachtstroom Festival 2015 Foto The Fifth Alliance te Krachtstroom Festival 2015 Foto The Fifth Alliance te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz Foto The Fifth Alliance te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz Foto The Fifth Alliance te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz Foto The Fifth Alliance te The Fifth Alliance - 9/1 - Mezz
 
Bekijk alle 6 foto's van The Fifth Alliance

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws