concert: Infloyd in Dynamo op VRIJDAG 22 APRIL 2016

  • Infloyd
    Infloyd - 2/11 - Afas live
    © Nico Reinders
  • Infloyd
    Infloyd - 2/11 - Afas live
    © Nico Reinders
VR.
22 APR
INFLOYD Concertzaal Dynamo, Eindhoven
2016
Hoofdprogramma Infloyd
Toegang 17,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 april 2016.
Dat is 2916 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In 2014 bracht Infloyd (NL) als eerste band ter wereld het meesterwerk ‘Amused to Death’ van Roger Waters live op de podia. De indrukwekkende show kon rekenen op lovende reacties van pers en publiek uit binnen- als buitenland.
Het album uit '92 wordt door velen als een ‘masterpiece’ gezien. De muzikale uitvoering en de productie zijn door velen geroemd en het thema, de invloed van massamedia op ons gedachtegoed, is meer dan ooit actueel.
Naast 'Amused to Death' wordt ook het àndere meesterwerk van Pink Floyd, het album 'Wish You Were Here' in zijn geheel live gespeeld. Dit ‘classic album’ is misschien wel de meest invloedrijke, inspirerende en succesvolle langspeler uit de moderne rockgeschiedenis en staat bij meer dan 13 miljoen muziekliefhebbers in de platenkast.
Voeg daar de all-time Pink Floyd favourites aan toe en de liefhebber wordt getrakteerd op een meer dan drie uur durende experience van muziek, film, licht en effecten.

Foto's van Infloyd

Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live Foto Infloyd te Infloyd - 2/11 - Afas live
 
Bekijk alle 9 foto's van Infloyd

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest