concert: Hydrogen Sea in V11 op ZATERDAG 30 APRIL 2016

  • Hydrogen Sea
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Hydrogen Sea
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
30 APR
HYDROGEN SEA 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2016
Hoofdprogramma Hydrogen Sea
Toegang 9 euro (excl service fee)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 april 2016.
Dat is 2911 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ze stonden al eens in het voorprogramma van Vlaamse hitkanonnen Selah Sue en Gabriel Rios: het mysterieuze duo Hydrogen Sea. Het koppel PJ Seaux en Birsen Uçar heeft de band vernoemd naar de immense waterstofzee op planeet Jupiter. De vederlichte, semi-akoestische synthpop van Hydrogen Sea is wat dat betreft niet zo luchtig als het eerste gehoor doet vermoeden.

De strelende tongval van Uçar staat namelijk in sterk contrast met de kosmische mijmeringen en diep melancholische teksten die ze in ogenschouw neemt. De titel van eerste EP Court The Dark roept niet bepaald een vreugdevol gevoel op, maar zelfs in de diepste duisternis is er ergens een vorm van troost te bespeuren. Vanavond zal het lichtschip V11 langzaam maar zeker zinken in de bodemloze soelaas van dit Hydrogen Sea.

Foto's van Hydrogen Sea

Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto Hydrogen Sea te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Hydrogen Sea te Warhaus - 01/11 - TivoliVredenburg Foto Hydrogen Sea te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag
 
Bekijk alle 8 foto's van Hydrogen Sea

Gerelateerd nieuws