concert: Jett Rebel in Neushoorn op MAANDAG 08 FEBRUARI 2016

  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
MA.
08 FEB
JETT REBEL Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma Jett Rebel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 08 februari 2016.
Dat is 2993 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Yes! Tijd voor een groot feest. Ook D’Drive (School voor creatieve Industrie & Pedagogisch werk, Friesland College) is in het gebouw ondergebracht. Neushoorn is nu echt helemaal af.

Minister Jet Bussemaker van OCW komt 8 februari in hoogsteigen persoon Neushoorn officieel openen. De hele week (van 4 t/m 10 februari) staat in het teken van deze feestelijke opening.

Het heeft even geduurd, maar de creatieve hotspot is nu echt helemaal af. Per januari zijn ook de mbo-opleidingen van D’Drive (School voor creatieve Industrie & Pedagogisch werk, Friesland College) in het gebouw ondergebracht. Er is keihard gewerkt door de gemeente, vrijwilligers van Neushoorn, en D’Drive om Neushoorn klaar te maken voor het echte werk. Nu is het tijd voor feest. D’Drive organiseert de hele week door activiteiten, die uiteen lopen van kunstworkshops voor kinderen tot ‘groene vingers’ in het Neushoorncafé voor ouderen.

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Jett Rebel te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Jett Rebel te Pinkpop 2019 - Maandag Foto Jett Rebel te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 3/11 - Hedon Foto Jett Rebel te CuliNESSE 2019
 
Bekijk alle 417 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws