concert: Elias in Melkweg op DINSDAG 24 MEI 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Elias
    London Calling #2 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Elias
    London Calling #2 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Elias in Melkweg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
24 MEI
ELIAS Upstairs, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2016
Hoofdprogramma Elias

EXTRA INFORMATIE

Het 19-jarige wonderkind Elias klinkt donkerder en warmer dan je ooit van een Zweed met koel-platinablond haar zou verwachten. Zijn soulvolle r&b popsongs snijden door merg en been, maar wikkelen je tegelijk in een troostend deken. Verwacht de fijnzinnige elektronische arrangementen van James Blake en een stem die je in dezelfde ijle oorden doet vertoeven als die van een grootheid als Sam Smith. Dat hij een revolutie kan ontketenen, is wel het minste wat we van dit talent mogen verwachten. De afgelopen week gooide hij hoge ogen op Eurosonic/Noorderslag in het Grand Theatre en de wachtrij buiten bleek terecht lang, so you better come prepared!

Foto's van Elias

Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Elias te London Calling #2 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Elias

Gerelateerd nieuws