concert: Spinvis in Scheltema Complex op WOENSDAG 17 FEBRUARI 2016

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Iris Penning
    Eindfeest Popronde 2014
    © Esme van der Kleij
WO.
17 FEB
SPINVIS 20:30 uur Scheltema Complex, Leiden
2016
Hoofdprogramma Spinvis
Voorprogramma Iris Penning
Toegang 15 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 17 februari 2016.
Dat is 2963 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Spinvis is onder meer bekend van liedjes als Bagagedrager, Kom terug, Voor ik vergeet, Smalfilm en Ik wil alleen maar zwemmen. Dit soloconcert is een productie van QuiteQuiet Leiden, dat vier keer per jaar luisterconcerten organiseert in Scheltema. Eerder traden Gregory Page, Maaike Ouboter en Clean Pete op.

In het voorprogramma speelt Iris Penning: zij trad al eerder op in zijn voorprogramma, evenals bij de Dijk en Janne Schra. Ze was finalist in de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, een van de uitverkorenen voor het talentontwikkelingsproject Proud of the South en speelde tijdens de Popronde.
Ze maakt Popmuziek met kleinkunst invloeden, hier en daar met subtiele psychedelische randjes en boven alles met een nadruk op poëzie.

Foto's van Spinvis, Iris Penning

Foto Spinvis te Hart op de Tong: Spinvis - 19/11 - Keizersgrachtkerk Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Into The Great Wide Open 2013 - dag 3 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis
Bekijk alle 1 foto's van Iris Penning

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws