concert: Robbing Banks / The Black Cult in Fluor op ZATERDAG 02 APRIL 2016

  • The Black Cult
    Record Store Day Afterparty - 16/4 - Sugarfactory
    © Irwan Notosoetarso
  • Robbing Banks
    Metropolis Festival 2014
ZA.
02 APR
ROBBING BANKS / THE BLACK CULT Grote Zaal, 21:00 uur Fluor, Amersfoort
2016
Hoofdprogramma Robbing Banks The Black Cult
Toegang €5 excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 april 2016.
Dat is 2945 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

ROBBING BANKS
Plots was hij daar... one-man-band Robbing Banks. In alle 'stilte' werkte Robin van Saaze (voorheen Taxi tot the ocean en Drive Like Maria) aan zijn debuutalbum 'Got Love Need Money'.
Begin 2014 bracht hij de plaat uit via zijn eigen label 'Bank Records' en hij zou wel zien wat er ging gebeuren, want opgetreden had hij nog niet.

Zijn optredens zijn energiek. Robin zing, schreeuwt en tiert al rammelend op zijn gitaar terwijl hij rake klappen uitdeelt met de kick en snare bij zijn voeten. De nieuwe plaat is daar: 'This & That' met de karakteristieke sound van Banks. In 22 minuten scheurt hij door 10 ijzersterke rauwe songs.

THE BLACK CULT
Dat Groningen de garagerockhoofdstad van Nederland is moge duidelijk zijn. Zeker na de nieuwste aanwinst: The Black Cult. Na vorig jaar een (reeds uitverkochte) EP op Tender Records uitgebracht te hebben, is het hard gegaan met deze drie mannen. Zo gaven ze een verpletterendere indruk op oa Noorderslag.

Foto's van Robbing Banks, The Black Cult

Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Metropolis Festival 2014 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Metropolis Festival 2014 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015 Foto Robbing Banks te Grasnapolsky 2015
 
Bekijk alle 10 foto's van Robbing Banks
Bekijk alle 10 foto's van The Black Cult

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws