concert: Gerson Main in Burgerweeshuis op ZATERDAG 27 FEBRUARI 2016

  • Ruben Annink
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
27 FEB
GERSON MAIN Concertzaal, 20:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2016
Hoofdprogramma Gerson Main
Voorprogramma Ruben Annink
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 februari 2016.
Dat is 2977 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sinds talentenjacht De Beste Singer-Songwriter kent heel Nederland ‘die jongen met de muts’: zanger Gerson Main. Hij gelooft in de kracht van het Nederlands, ‘een taal waarmee je minstens zoveel mogelijkheden hebt als met het Engels’.

Gerson Main werkte in het verleden al samen met acts als Dio, Akwasi, Jayh, Darryl, Keizer, Steffen Morrison en Sarah Jane maar besloot het in 2015 ook zelf te proberen. Dat deed hij door deel te nemen aan het vierde seizoen van De Beste Singer Songwriter Van Nederlandwaar hij het tot de finale schopte.
Daarna gaat het hard met Gerson. In de zomer van 2015 is hij te horen in een commercial van KPN waar hij het nummer Ik Weet Niet Hoe van Benny Neyman nieuw leven in weet te blazen. Verder veel eigen optredens en als support van Kenny B.

Foto's van Gerson Main, Ruben Annink

Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main
Bekijk alle 13 foto's van Ruben Annink

Gerelateerd nieuws