concert: Secrets of the Moon, Dodheimsgard, Thulcandra & Our Survival Depends O in P60 op VRIJDAG 11 MAART 2016

VR.
11 MRT
SECRETS OF THE MOON, DODHEIMSGARD, THULCANDRA & OUR SURVIVAL DEPENDS O 20:00 uur P60, Amstelveen
2016
Toegang Ticket VVK:
€ 15,00

Ticket zaal:
€ 16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 maart 2016.
Dat is 2940 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Black Metal tour 'Secrets of the Moon' met special guests Dodheimsgard, Thulcandra en Our Survival Depends on Us komt voor één show naar Nederland en wel naar P60!

“Dikke, gecontroleerde riffen gecombineerd met een spiritueel angstaanjagend aura.”

Secrets of the Moon, opgericht in 1995, is één van de langst meedraaiende Black Metal bands van Duitsland. Na verscheidene demo’s en debuut album ‘Stronghold of the Inviolables’ (2001) werd het baanbrekende ‘Carved in Stigmata Wounds’ in 2004 uitgebracht. ‘Anthesis’ en ‘Privilegivm’ volgden in respectievelijk 2006 en 2009 en brachten een totaal eigen vorm van muzikale expressie voor de band. Deze werd op een boeiende, fascinerende en ontroerende manier vastgelegd op de eerste full-length van de band, ‘Seven Bells’, welke in 2012 uit kwam. Inmiddels staat ‘SUN’, het zesde album van de band, op het punt om uitgebracht te worden.

Secrets of the Moon, Dodheimsgard, Thulcandra & Our Survival Depends O P60 verslag

Vanavond bezoeken vier bands van een zeer interessante tour de Amstelveense P60. Black metal staat vanavond centraal. Geen enkele van deze bands valt echter in dit generale hokje te plaatsen. Dit maakt de line-up van vanavond daarom uiterst boeiend. Aan Our Survival Depends On Us om het spits af te bijten. Op....

Naar het complete Secrets of the Moon, Dodheimsgard, Thulcandra & Our Survival Depends O in P60 verslag

Leden die hier naar toe zijn geweest