concert: The Go! Team in De Oosterpoort op ZONDAG 10 APRIL 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Go! Team
    Motel Mozaique 2016
    © Anja de Bruijn
  • The Go! Team
    Motel Mozaique 2016
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Go! Team in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
10 APR
THE GO! TEAM Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2016
Hoofdprogramma The Go! Team

EXTRA INFORMATIE

Wie herinnert zich The Go! Team nog? Dit zootje ongeregeld deed aan het begin van de noughties catchy dingen met funk, noisepop en hiphop. De groep brengt een mengelmoes die zich ergens tussen de sampledelica van The Avalanches en het niet aflatende enthousiasme van I’m from Barcelona bevindt. Hun platen stonden dan ook altijd garant voor een glimlach die je enkel krijgt wanneer op een feestje de ene na de andere top plaat wordt gedraaid. Er was wat onrust dat deze spring-in-‘t-veldjes van de radar zouden verdwijnen na het grotendeels genegeerde ‘Rolling Blackouts’ van vier jaar geleden. Gelukkig keren ze nu terug met het geslaagde ‘The Scene Between’, en daar hoefden ze duidelijk niet eens gekke toeren voor uit te halen. Soms is doorgaan waarmee je bezig bent al gek genoeg.

Foto's van The Go! Team

Foto The Go! Team te Motel Mozaique 2016 Foto The Go! Team te Motel Mozaique 2016 Foto The Go! Team te Motel Mozaique 2016 Foto The Go! Team te Motel Mozaique 2016 Foto The Go! Team te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van The Go! Team

Gerelateerd nieuws