concert: Lucas Hamming in Rotown op ZATERDAG 12 MAART 2016

  • Lucas Hamming
    Popronde Enschede 2012
    © Marieke Waalwijk
  • Lucas Hamming
    Rigby - 06/10 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
ZA.
12 MRT
LUCAS HAMMING 21:30 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Lucas Hamming
Toegang 13 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 maart 2016.
Dat is 2938 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Niet alleen lijkt hij als twee druppels water op Jeff Buckley, de jonge songsmid Lucas Hamming is op muzikaal gebied evengoed gezegend. De voormalig deelnemer van ‘De Beste Singer-songwriter’ gaat momenteel als een speer: hij is verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door en zijn nieuwe album HAM is landelijk met jubelende reacties ontvangen.

Lucas Hamming is echter niet het type songwriter dat slechts met kleine akoestische liedjes liefdesleed en weemoed bezingt. HAM telt voornamelijk opzwepende popsongs, waarin de wortels van funk, British Invasion, hardrock en glam te traceren zijn. We gokken dat Lucas Hamming ook op het podium een soortgelijke grillige werkwijze hanteert. Als zijn optredens bij DWDD een indicatie zijn, gaan we vanavond een spetterende avond tegemoet!

Foto's van Lucas Hamming

Foto Lucas Hamming te Huntenpop 2016 Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 13/12 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Waterpop 2017 Foto Lucas Hamming te Songbird 2014 - dag 1 Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 01/04 - Patronaat Foto Lucas Hamming te Schollenpop 2015
 
Bekijk alle 130 foto's van Lucas Hamming

Gerelateerd nieuws