concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Annabel op DONDERDAG 14 APRIL 2016

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
DO.
14 APR
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG 20:00 uur Annabel, Rotterdam (door: Rotown )
2016
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Toegang 25 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 april 2016.
Dat is 2933 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tien jaar na doorbraakhit Watskeburt!? kun je De Jeugd van Tegenwoordig allang geen novelty act of cultfenomeen meer noemen. Met grootste gemak blazen hofdichters Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo samen met beatmaestro Bas Bron alle grote clubzalen en festivals in de Benelux omver, dankzij een sound die net zo kenmerkend is door de heerlijk bijdehante dictie als de vernieuwende producties.

Het vijfde album Manon, een plechtige ode aan de vrouw, belooft wederom een serie nieuwe klassiekers die zich bij het canon Watskeburt!?, Sterrenstof, Een Barkie en De Formule kunnen voegen. Aangezien dit is het eerste optreden van De Jeugd van Tegenwoordig in poptempel Annabel gaat worden, kun je nu alvast spreken van een legendarische avond. Dat je snel je kaartje binnen moet vissen, hoeven we eigenlijk niet uit te leggen, toch? Van krantenbezorger tot koning, niemand is immuun voor de heerschappij van De Jeugd.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Club LLow 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Noorderslag 2006 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Hullabaloo 2023 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Pinkpop 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest