concert: Dope D.O.D. + Dookoom in Luxor Live op DONDERDAG 31 MAART 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dope D.O.D.
    Valtifest 2012
  • Dope D.O.D.
    Waterpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dope D.O.D. + Dookoom in Luxor Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
31 MRT
DOPE D.O.D. + DOOKOOM Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Dope D.O.D.
Voorprogramma Dookoom
Toegang €15,00

EXTRA INFORMATIE

Dope D.O.D. plaatst spanning en gevaar in zowel hun muziek als hun uitstraling. Dit is niet zomaar een Nederlandse band die het probeert te maken in het buitenland, dit is een internationale band die opereert vanuit Nederland.

De Groningse band veroverde met hun mix van dubstep, drum & bass, rave en hiphop niet alleen het Nederlandse publiek. Als voorprogramma van Korn en Limp Bizkit zagen ze plekken op de wereld die voor weinig Nederlandse bands zijn weggelegd. Dope D.O.D. is in muziek en verschijning dan ook niet te vergelijken met iets anders. De band heeft een vorm gevonden om de tijd en het gevoel van nu om te zetten in muziek.

Foto's van Dope D.O.D., Dookoom

Foto Dope D.O.D. te Dope D.O.D. - 20/4 - Tivoli Foto Dope D.O.D. te Waterpop 2012 Foto Dope D.O.D. te Dope D.O.D. - 20/4 - Tivoli Foto Dope D.O.D. te Huntenpop 2012 Foto Dope D.O.D. te paaspop 2013 - dag 3 Foto Dope D.O.D. te Dope D.O.D. - 20/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 47 foto's van Dope D.O.D.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws