concert: Marcel Verbeek / Rogier Pelgrim in Bleyemakerij BOEMEL 76 op VRIJDAG 09 OKTOBER 2015

  • Rogier Pelgrim
    Handsome Poets - 13/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Rogier Pelgrim
    Handsome Poets - 10/1 - Tivoli
    © Arend Jan Hermsen
VR.
09 OKT
MARCEL VERBEEK / ROGIER PELGRIM 20:00 uur Bleyemakerij BOEMEL 76, Tilburg
2015

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 oktober 2015.
Dat is 3119 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 9 oktober staat een unieke combinatie van twee geweldige singer songwriters op het podium van Theater De Boemel in de Spoorzone Tilburg; Marcel Verbeek en Rogier Pelgrim.
Marcel heeft al twee platen op zijn naam staan met prachtige voornamelijk eigen liedjes. Met zijn mooie heldere stem en dito gitaarspel weet hij het publiek moeiteloos te boeien.
Rogier krijgt met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid menig publiek stil. Zijn pakkende en melancholische liedjes voeren je mee naar een wereld vol verhalen en avonturen. Hij is bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland in 2012. Giel Beelen en Eric Corton loven hem om zijn virtuositeit als zanger. Later dat jaar wint hij de Grote Prijs van Nederland in de categorie “singer songwriter‘’ én de prijs voor de beste muzikant in diezelfde wedstrijd.

Foto's van Rogier Pelgrim

Foto Rogier Pelgrim te Popronde Leiden 2013 Foto Rogier Pelgrim te Popronde Leiden 2013 Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Rogier Pelgrim te Popronde Leiden 2013 Foto Rogier Pelgrim te Handsome Poets - 10/1 - Tivoli
 
Bekijk alle 12 foto's van Rogier Pelgrim

Gerelateerd nieuws