concert: De Staat in Neushoorn op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2016

  • De Staat
    Werfpop 2012
  • Jo Goes Hunting
    De Staat - 06/02 - Metropool
    © Anne-Marie Kok
VR.
05 FEB
DE STAAT Grote Zaal, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma De Staat
Voorprogramma Jo Goes Hunting
Toegang Entree: € 17,00 (VVK) / € 19,- (DEUR)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 februari 2016.
Dat is 3001 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Staat in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Onlangs verspijkerde De Staat het oude en legendarische gebouw van Doornroosje tot een professionele studio. Hier werken de mannen in alle vrijheid keihard aan een nieuw studioalbum. De plaat wordt eigenhandig geproduceerd en frontman Florim zit zelf achter de knoppen. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. Een label plakken op de muziek van De Staat is lastig. Terminator pop is een term die de band zelf ooit gekscherend gebruikte. Maar laat één ding duidelijk zijn: De Staat is één van de meest opwindende live acts in het Nederlandse clubcircuit van dit moment. Het spectaculaire optreden op Welcome to the Village in 2014 onderstreept dat nog maar eens.

In het voorprogramma staat de energieke band Jo Goes Hunting. Frontman Jimmi Jo Hueting is recent cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam. Een groot Nederlands talent die je niet wil missen. Kom op tijd en kom genieten!

Foto's van De Staat, Jo Goes Hunting

Foto De Staat te De Staat - 15/11 - Hedon Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto De Staat te Back to Live Fieldlab festival pop Foto De Staat te De Staat - 23/1 - Tivoli Foto De Staat te De Staat - 29/4 - Effenaar
 
Bekijk alle 435 foto's van De Staat
Bekijk alle 30 foto's van Jo Goes Hunting

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest