concert: Sofie Letitre in Simplon op VRIJDAG 11 DECEMBER 2015

  • Sofie Letitre
    Stukafest Utrecht 2013
    © Tim Leguijt
VR.
11 DEC
SOFIE LETITRE 22:30 uur Simplon, Groningen
2015
Hoofdprogramma Sofie Letitre
Toegang €9,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 december 2015.
Dat is 3057 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het contrast tussen imperfectie en perfectie, mens en machine, kwetsbaarheid en onkwetsbaarheid, dat is waar de muziek van Sofie Letitre over gaat. Hoewel de van oorsprong Groningse muzikante debuteerde met een album waarop de akoestische gitaar vooral de boventoon voerde, horen we anno 2015 een heel ander geluid.

Na al wat met elektronische invloeden geëxperimenteerd te hebben, besloot Letitre deze richting verder te onderzoeken. Samen met vaste producer en bandlid Ferdy van der Singel ging de zangeres de samenwerking aan met Thijs de Vlieger (Noisia). Op 21 september verschijnt het resultaat hiervan in de vorm van de EP 'Uncanny Valley'. Zoals we op single 'Bare' al kunnen horen, zorgt het voor een unieke combinatie tussen donkere popmuziek en elektronische sounds. Zie het als het boze zusje van Massive Attack, maar ook de diepte en intensiteit van James Blake.

Foto's van Sofie Letitre

Foto Sofie Letitre te Stukafest Utrecht 2013 Foto Sofie Letitre te Stukafest Utrecht 2013 Foto Sofie Letitre te Stukafest Utrecht 2013 Foto Sofie Letitre te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Sofie Letitre te PITCH 2016 - Zaterdag Foto Sofie Letitre te Stukafest Utrecht 2013
 
Bekijk alle 10 foto's van Sofie Letitre

Gerelateerd nieuws