concert: Rob de Nijs - Voor altijd en iedereen in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade op VRIJDAG 22 APRIL 2016

  • Rob de Nijs
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
VR.
22 APR
ROB DE NIJS - VOOR ALTIJD EN IEDEREEN Rabobank Theaterzaal, 20:15 uur Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
2016
Hoofdprogramma Rob de Nijs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 april 2016.
Dat is 2897 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rob de Nijs brak in de vroege jaren zestig door. Begin jaren zeventig vond hij definitief zijn eigen stem. Weer een decennium later werd het podiumdier definitief in hem wakker. De zanger is daarmee een van de rode draden die de Nederlandse popmuziek rijk is. Hij weet met zijn albums en optredens verschillende generaties fans aan zich te binden.

Vandaar ook de naam van zijn nieuwste theatertournee: voor Altijd en Iedereen. Begeleid door zijn vaste band Pur Sang brengt hij een combinatie van hits, nieuw werk en bijna vergeten liedjes. Zijn recente albums heten Eindelijk Vrij en Nieuwe Ruimte. Veelzeggende titels. Ze verklaren waarom Rob de Nijs, meer dan vijftig jaar na het begin van zijn loopbaan, nog altijd met een zichtbaar plezier op het podium staat.

Foto's van Rob de Nijs

Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Rob de Nijs te Vrienden van Amstel 2006
 
Bekijk alle 7 foto's van Rob de Nijs

Gerelateerd nieuws