concert: De Sluwe Vos Presents Kontra Live in Bibelot op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2015

  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
  • De Sluwe Vos
    We Are Electric 2015
    © René Obdeijn
ZA.
07 NOV
DE SLUWE VOS PRESENTS KONTRA LIVE Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Hoofdprogramma De Sluwe Vos
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 november 2015.
Dat is 3065 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Robert Vosmeijer, zoals ‘Sluwe' echt heet, is een van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene. Hij kenmerkt zich door house en techno te mengen tot een explosief eigen goedje.
Met zijn nieuwe show geeft De Sluwe Vos het woord ‘live’ binnen de kaders van elektronische muziek een nieuwe dimensie. De Kontra Album-tour staat niet alleen voor een reis langs steden en podia, De Sluwe Vos neemt je ook mee langs de genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van zijn debuutplaat ‘Kontra Album’. Zo werkte hij met rap legenden Sticks (Opgezwolle, Great Minds), Willem de Bruin (The Million Plan) en Miss Bunty. Artiesten die allen gastoptredens leveren tijdens zijn tournee. Als dikke kers op de taart gaat het driekoppige percussie ensemble Stick House, dat klassiek slagwerk en elektronische muziek samenbrengt, ook mee op tour. Dat wordt een feest voor de boeken.

Foto's van De Sluwe Vos

Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015 Foto De Sluwe Vos te We Are Electric 2015
 
Bekijk alle 5 foto's van De Sluwe Vos

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws