concert: Pondertone in EKKO op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2015

  • Moon Moon Moon
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
  • Moon Moon Moon
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
ZA.
07 NOV
PONDERTONE 20:00 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Pondertone
Voorprogramma Moon Moon Moon
Toegang 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 november 2015.
Dat is 3086 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

EXPERIMENTELE FOLKBAND UIT UTRECHT MET RAUWE WHISKEY PUBMUZIEK.

In het najaar van 2015 verschijnt ‘From Now On’. Hierop gaat frontman en kunstenaar Patrick Tersteeg nog dieper in op de materie die hij op voorgaande albums onderzocht. Maar van nu af aan wordt het nog persoonlijker en directer. In zijn muziek en teksten probeert Tersteeg de wereld om zich heen te begrijpen. Soms gaat hij daarbij tekeer als een gestoorde profeet. Dan weer probeert hij op onbeholpen wijze troost te bieden, maar ‘het liedje’ blijft altijd het belangrijkst.

Moon Moon Moon is 7 november het voorprogramma. Mark Lohmann's debuutplaat van vorig jaar wordt vooral gekenmerkt door speelse droomfolkliedjes met invloeden van o.a. The Microphones, Sparklehorse en Elliott Smith. Live wordt deze muziek vertaald naar een stijl die het best te omschrijven valt als dream-noise.

Foto's van Moon Moon Moon

Foto Moon Moon Moon te Popronde Rotterdam 2017 Foto Moon Moon Moon te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Moon Moon Moon te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Moon Moon Moon te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Moon Moon Moon te Popronde Rotterdam 2017 Foto Moon Moon Moon te Popronde Nijmegen 2017
 
Bekijk alle 13 foto's van Moon Moon Moon

Gerelateerd nieuws