concert: Heymoonshaker in Metropool op ZATERDAG 31 OKTOBER 2015

  • Heymoonshaker
    Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  • Heymoonshaker
    Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
31 OKT
HEYMOONSHAKER Metropool, Hengelo
2015
Hoofdprogramma Heymoonshaker

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 31 oktober 2015.
Dat is 3071 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zanger/gitarist Andy Balcon en beatboxer Dave Crowe scoorden onder de naam Heymoonshaker een wereldwijde Youtube-hit waarbij ze op de Londense straten staan te spelen. Hun unieke combinatie van rauwe rocksounds en urban beats viel op en overtuigde niet alleen de kijkers thuis. Zo stonden ze niet alleen op Eurosonic het afgelopen jaar, maar eerder ook al op Glastonbury, Sziget en South by South West.

Heymoonshaker combineert het rauwe van Tom Waits met de swag van hiphop; Led Zeppelin en Muddy Waters met een Beatbox en soms zelfs met een saus van roots of dubstep naar keuze. Live spelen ze een originele, indrukwekkende show met humor en een hoop verbaal geweld.

Foto's van Heymoonshaker

Foto Heymoonshaker te Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel Foto Heymoonshaker te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Heymoonshaker te Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel Foto Heymoonshaker te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Heymoonshaker te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Heymoonshaker te Birth of Joy - 11/11 - Gebr. De Nobel
 
Bekijk alle 7 foto's van Heymoonshaker

Gerelateerd nieuws