concert: Jaimi Faulkner in Paard op VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015

  • Jaimi Faulkner
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Jaimi Faulkner
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
11 SEP
JAIMI FAULKNER Kleine Zaal, 21:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Jaimi Faulkner
Voorprogramma Oliver Alexander
Toegang 10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 september 2015.
Dat is 3122 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jaimi Faulkner was nog jong toen hij gefascineerd raakte door de blues-, country-, soul- en folkmuziek die thuis veelvuldig gedraaid werd. Hij leerde slideguitar spelen door veelvuldig naar Muddy Waters tapes te luisteren en dat is vandaag te dag duidelijk te horen: uit zijn briljante gitaarspel en warme soulstem klinkt een lichte echo uit het verleden.

Faulkner is naast verdienstig songwriter ook een echte man van de wereld. Geboren in Australië, regelmatig te vinden in Amerika, en inmiddels al enkele jaren woonachtig in Berlijn, kent hij heel wat uithoeken van deze aardbol. Het is terug te vinden in zijn teksten, geinspireerd door alle plekken die hij in zijn leven heeft aangedaan.

Zijn nieuwe plaat 'Up All Night' heeft hij opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. Het is een uptempo album geworden, dat draait om zaken als liefde, verlies, pijn maar bovenal hoop.

Foto's van Jaimi Faulkner, Oliver Alexander

Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011 Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown Foto Jaimi Faulkner te Songbird Festival 2012 Foto Jaimi Faulkner te Songbird Festival 2012 Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown
 
Bekijk alle 14 foto's van Jaimi Faulkner

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest