concert: Youri Lentjes - terrasconcert in Mezz op ZONDAG 23 AUGUSTUS 2015

  • Youri Lentjes
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Youri Lentjes
    De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
ZO.
23 AUG
YOURI LENTJES - TERRASCONCERT 16:30 uur Mezz, Breda
2015
Hoofdprogramma Youri Lentjes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 23 augustus 2015.
Dat is 3162 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Hij begon als singer-songwriter en als frontman van rockband 44 Venom, waarmee hij op vele podia in het land optrad. Maar het balletje ging pas echt rollen voor Youri Lentjes nadat hij in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland stond.

Een optreden van Youri Lentjes is altijd een verrassing. Zijn vocalen zijn uitzonderlijk. Mooi diep, met een geweldige melancholische klank. Samen met zijn gelikte gitaarspel brengt hij liedjes over het leven. Youri sleept je mee in zijn verhaal.

Terrasconcerten bij Mezz: Ze zijn er weer! Elke zondagmiddag gedurende de zomermaanden: een optreden op het terras van Mezz. Een jaarlijks terugkerende reeks concerten om zowel te kunnen genieten van akoestische muziek als van de zomerzon. Dit jaar weer een mooi rijtje met acts uit alle hoeken van Nederland en Belgie en een aantal nieuwe aanwinsten voor het Mezz programma.

Foto's van Youri Lentjes

Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso Foto Youri Lentjes te De Beste Singer Songwriter - 28/9 - Paradiso
 
Bekijk alle 6 foto's van Youri Lentjes