concert: Incubate Festival: Ful & The Knife - Europa Europa in Schouwburg Concertzaal Tilburg op ZONDAG 20 SEPTEMBER 2015

  • The Knife
    Lowlands 2013 - dag 3
    © Erik Knevelbaard
ZO.
20 SEP
INCUBATE FESTIVAL: FUL & THE KNIFE - EUROPA EUROPA Schouwburg, 21:00 uur Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2015
Hoofdprogramma The Knife
Toegang 24

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 20 september 2015.
Dat is 3133 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens Incubate Festival 2015 is Theaters Tilburg decor voor de spraakmakende voorstelling Europa Europa van het Zweedse kunstcollectief Ful. Een anti-nationalistisch cabaret met exclusief door synthpop duo The Knife geproduceerde muziek, waarin de honderdduizenden mensen die camera's, dodelijke wateren, het prikkeldraad en het geweld trotseren om de grenzen van en binnen Europa over te gaan.

In de media en het publieke debat ligt al jaren de focus op de kosten en de problemen van het immigratiebeleid. Europa Europa doet het tegenovergestelde, en verschuift de focus naar de 'ware criminelen': de grenspatrouilles, de Europese regeringen die voortdurend een bedreiging vormen voor het leven en de veiligheid van de 'ware helden', de migranten. Na een succesvolle tour in Zweden is Ful nu op een Europese tour. Incubate Festival en Theaters Tilburg hebben de exclusieve show voor Nederland kunnen strikken.

Foto's van The Knife

Foto The Knife te Lowlands 2013 - dag 3
 
Bekijk alle 1 foto's van The Knife

Gerelateerd nieuws