concert: Charl Delemarre / Iris Penning in Luxor Live op DONDERDAG 26 NOVEMBER 2015

  • Charl Delemarre
    Damaris Festival 2015
  • Iris Penning
    Eindfeest Popronde 2014
    © Esme van der Kleij
DO.
26 NOV
CHARL DELEMARRE / IRIS PENNING Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2015
Hoofdprogramma Charl Delemarre Iris Penning
Toegang €8,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 november 2015.
Dat is 3071 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Doorleefd en rauw, zo mag je de songs van Charl Delemarre gerust noemen. Nadat hij Maarten van Roozendaal zag spelen en hoorde hoeveel passie en expressie hij op de planken bracht, besloot hij zijn voorbeeld te volgen en zijn liedjes voortaan in het Nederlands te zingen. De teksten gaan de liefde, de drank en het leven in al zijn wonderschone lelijkheid. Een rasartiest, die compromisloos leeft en dat weet te vangen in meeslepende parels van liedjes.
Iris Penning schrijft liedjes over de dingen die haar aan het nadenken zetten en voert deze(in Luxor Live)uit met een loopstation waarmee ze zichzelf live opneemt en afspeelt. Haar Nederlandse teksten zijn eigenwijs, origineel en ontwapenend en haar gitaarspel is vlekkeloos. Liefhebbers van Eefje de Visser en Maaike Ouboter zullen hier zielsgelukkig van worden.

Foto's van Charl Delemarre, Iris Penning

Foto Charl Delemarre te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Charl Delemarre te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015 Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015 Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015 Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015
 
Bekijk alle 21 foto's van Charl Delemarre
Bekijk alle 1 foto's van Iris Penning

Gerelateerd nieuws