concert: Powerwolf in Doornroosje op ZONDAG 04 OKTOBER 2015

  • Orden Ogan
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel
  • Orden Ogan
    Into The Grave 2018 Vrijdag
    © Tim van Veen
ZO.
04 OKT
POWERWOLF Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2015
Hoofdprogramma Powerwolf
Voorprogramma Orden Ogan
Xandria
Toegang 20, vvk 17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 04 oktober 2015.
Dat is 3121 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een ware Duitse metal invasie vandaag met drie toppers uit het genre. Met een voorliefde voor vampieren, weerwolven en beschilderde gezichten is de Duitse power metalband Powerwolf een van de meest opvallende acts in het melodieuze metalgenre. Hun meest recente album ‘Preachers of the Night’ stormde rechtstreeks door naar de eerste positie van de Duitse albumcharts, iets wat in de laatste jaren geen andere metalband is gelukt. Degene die al eerder bij een Powerwolf show aanwezig is geweest weet dat het een overdonderende ervaring wordt!
Als speciale gasten neemt Powerwolf dit keer Orden Ogan en Xandria mee. Niet de minsten, beide bands timmeren flink aan de weg, Xandria in het female fronted metalgenre, Orden Ogan doet het met opwindende powermetal. De Duitsers hebben met het nieuwe album, ‘Ravenhead’, wellicht zelfs een heuse power metal klassieker in de dop geschreven.

Foto's van Powerwolf, Orden Ogan, Xandria

Foto Powerwolf te Powerwolf - 01/12 - AFAS Live Foto Powerwolf te Into The Grave 2019, Zaterdag Foto Powerwolf te Into The Grave 2019, Zaterdag Foto Powerwolf te Powerwolf - 01/12 - AFAS Live Foto Powerwolf te Into The Grave 2017 - Vrijdag Foto Powerwolf te Into The Grave 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 38 foto's van Powerwolf
Bekijk alle 10 foto's van Orden Ogan
Bekijk alle 2 foto's van Xandria

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest