concert: Erwin Nyhoff in Vorstin op ZATERDAG 12 SEPTEMBER 2015

  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
12 SEP
ERWIN NYHOFF Grote Zaal, 22:30 uur Vorstin, Hilversum
2015
Hoofdprogramma Erwin Nyhoff
Toegang 15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 september 2015.
Dat is 3121 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Bruce Springsteen is 65 geworden en het album ‘Born in the USA’ bestaat 30 jaar. Dat moet gevierd worden, vindt Erwin Nyhoff. Het is een muzikale reis langs zijn helden en de invloed van gen op de jeugd en muzikale carrière zoals Bruce Springsteen die centraal staat deze avond.

Als frontman van de succesvolle band Prodigal Sons weet hij net als ‘The Boss’ hoe het voelt om op Pinkpop te staan. Hij stond er zelf in 1994. Daarnaast kent iedereen Erwin Nyhoff natuurlijk van zijn deelname aan The Voice met zijn fenomenale uitvoering van ‘The River’ waarmee hij in de finale belandde. Om zijn idool te eren doet Nyhoff de komende maanden een clubtour met het repertoire van The Boss. Met zijn succesvolle deelname aan The Voice werd iedereen weer herinnerd aan de fenomenale vocale kwaliteiten van Erwin Nyhoff.

Voor dit concert zijn er fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ‘t Oor.

Foto's van Erwin Nyhoff

Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van Erwin Nyhoff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws