concert: The Gentle Storm + Stream of Passion in Vera op VRIJDAG 09 OKTOBER 2015

  • Stream of Passion
    Stream of Passion - 1/7 - Effenaar
    © Evelyne Steenberghe
  • The Gentle Storm
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
09 OKT
THE GENTLE STORM + STREAM OF PASSION Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2015
Hoofdprogramma The Gentle Storm
Voorprogramma Stream of Passion
Toegang €15,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 09 oktober 2015.
Dat is 3084 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sinds de eerste samenwerking op het in 1998 verschenen album Into the Electric Castle leverden Anneke van Giersbergen (voorheen The Gathering) en Arjen Lucassen regelmatig bijdragen aan elkaars werk. Een erg grote verrassing is het dan ook niet dat het tweetal opnieuw de handen ineen heeft geslagen en een compleet nieuw project in het leven heeft geroepen. The Gentle Storm, zoals het heet, werd vorig jaar gelanceerd en amper een jaar later ligt de eerste plaat al in de schappen.

The Diary is een 'episch dubbelalbum bestaande uit de combinatie klassiek meets metal en akoestische folk'. Dit betekent: twee cd's, Gentle en Storm, met beiden dezelfde tracklist, maar met compleet verschillende stijlen. Op de Gentle-disc staan de folky aandoende akoestische versies, maar voor wie deze te soft vinden is daar de Storm cd, vol met harde, bombastische en orkestrale nummers.

Foto's van The Gentle Storm, Stream of Passion

Foto The Gentle Storm te The Gentle Storm - 17/12 - Melkweg Foto The Gentle Storm te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Gentle Storm te Huntenpop 2016 Foto The Gentle Storm te The Gentle Storm - 26/3 - Melkweg Foto The Gentle Storm te The Gentle Storm - 17/12 - Melkweg Foto The Gentle Storm te The Gentle Storm - 17/12 - Melkweg
 
Bekijk alle 52 foto's van The Gentle Storm
Bekijk alle 60 foto's van Stream of Passion

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest