concert: Kasabian in De Oosterpoort op VRIJDAG 26 JUNI 2015

  • Kasabian
    Kasabian - 11/8 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
  • Kasabian
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Caroline Homburg
VR.
26 JUN
KASABIAN Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
Hoofdprogramma Kasabian
Toegang €35 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 juni 2015.
Dat is 3226 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kasabian is één van de vetste bands die de UK in de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Een act die zich kan meten met de groten uit de rockmuziek. Vorig jaar bleven ze bijvoorbeeld fier overeind als headliner van Glastonbury Festival naast een gigant als Metallica. Kasabian put zijn kracht uit typische Britse bravoure en ijzersterke, dansbare rock. Kenmerkend zijn de scherpe teksten, ijzersterke gitaarriffs en de drumpartijen die recht in je face zijn. Tracks als ‘Shoot the Runner’ en ‘Underdog’ hebben een gespierde drive die je bij je kladden pakt en meesleurt. Een nummer als monsterhit ‘Fire’ is iets rustiger, maar nog altijd enorm catchy.

Kasabian is een band die zich vanuit de dance-rock underground heeft opgewerkt tot een plek tussen de grootheden in de rockmuziek. Een waardige manier om het clubseizoen in De Oosterpoort af te sluiten.

Foto's van Kasabian

Foto Kasabian te Kasabian - 13/10 - AFAS Live Foto Kasabian te Kasabian - 11/8 - Tivoli Foto Kasabian te Kasabian - 26/2 - Paradiso Foto Kasabian te Pinkpop 2010 Foto Kasabian te Kasabian - 13/10 - AFAS Live Foto Kasabian te Kasabian - 13/10 - AFAS Live
 
Bekijk alle 54 foto's van Kasabian

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest