concert: Katzenjammer in Paard op ZATERDAG 21 NOVEMBER 2015

  • Katzenjammer
    Lowlands 2010
  • Katzenjammer
    Lowlands 2010

Podiuminfo foto's van Katzenjammer in Paard

ZA.
21 NOV
KATZENJAMMER Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Katzenjammer
Voorprogramma King Dalton
Toegang €20,00 (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 november 2015.
Dat is 3050 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Katzenjammer is alles behalve een poezelige meisjesband. Deze vier Noorse femmes fatales maken vrolijke, energieke folkpop met de meest uiteenlopende instrumenten: accordeon, bass balalaika, fluit, ukulele, melodica… De teller staat inmiddels op 25.

Na het succes van hun eerste album besluit de band even hun eigen weg te gaan, te reizen en te schrijven. Ze kwamen terug met maar liefst 83 nieuwe nummers, waarvan er uiteindelijk elf hun nieuwe album Rockland hebben gehaald. Met nummers als Lady Grey en Oh My God kleuren ze deze zomer het festival Zwarte Cross en touren ze langs vele Europese podia. Paard mag natuurlijk niet ontbreken; ze kennen bij ons inmiddels de weg.

‘Deze dames winden iedereen in het Paard, zelfs op de balkons, om hun vinger.’ – 3voor12 Den Haag over de show van Katzenjammer in 2011.

Foto's van Katzenjammer, King Dalton

Foto Katzenjammer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Katzenjammer te Katzenjammer - 21/11 - Paard van Troje Foto Katzenjammer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Katzenjammer te Katzenjammer - 21/11 - Paard van Troje Foto Katzenjammer te Roskilde 2009 Foto Katzenjammer te Lowlands 2010
 
Bekijk alle 33 foto's van Katzenjammer

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest