concert: Ryan Adams in De Oosterpoort op DINSDAG 30 JUNI 2015

  • Ryan Adams
    Pukkelpop 2017 - Donderdag
    © Tineke Klamer
DI.
30 JUN
RYAN ADAMS Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
Hoofdprogramma Ryan Adams
Toegang €42,50 (prijs excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 30 juni 2015.
Dat is 3217 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ryan Adams brak in 2001 in Nederland door met het album ‘Gold’ en de single ‘New York, New York’. De singer-songwriter uit Jacksonville begon als voorman van de band Whiskeytown, maar het grote succes kwam toen hij solo ging. Zijn folky debuutalbum ‘Heartbreaker’ werd meteen al bejubeld door de pers, maar hij werd pas echt bekend door het grote succes van zijn album ‘Gold’ waar hij het grote publiek mee bereikte.

Adams wordt samen met . Wilco gezien als een van de aanjagers van de country revival zo rond de eeuwwisseling. Zijn stijl houdt het midden tussen folk en country-rock. Na het voornamelijk akoestische ‘Ashes & Fire’ uit 2011 keert Adams op zijn nieuwste album weer terug naar de elektrische rock. En vanavond speelt Ryan Adams in De Oosterpoort met zijn band. Een erg leuke afsluiter van ons seizoen!

Foto's van Ryan Adams

Foto Ryan Adams te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Ryan Adams te Down The Rabbit Hole 2015 - Vrijdag Foto Ryan Adams te Pukkelpop 2017 - Donderdag Foto Ryan Adams te Down The Rabbit Hole 2015 - Vrijdag Foto Ryan Adams te Pukkelpop 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Ryan Adams

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest