concert: Koffie in Verkadefabriek op ZONDAG 31 MEI 2015

  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
ZO.
31 MEI
KOFFIE Kleine theaterzaal, 15:00 uur Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2015
Hoofdprogramma Koffie
Toegang 12 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 31 mei 2015.
Dat is 3252 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Twee zondagmiddagen per maand verandert de Clubzaal in een intieme, sfeervolle club met jazz in alle soorten, maten en maatsoorten: Jazz Factory. Met landelijke toppers als Benjamin Herman, Amsterdam Klezmer Band, Arifa en Bart Wirtz. Op 31 mei: KOFFIE.
De muziek van KOFFIE laat zich omschrijven als een mix van afrobeat, jazz, en 70's funk. "KOFFIE ontstond nadat Fela Kuti ons de oren opende", aldus drummer Otto van der Wotto. De volle sound en heerlijke grooves van Fela waren aanleiding om de afrobeat in te duiken.

KOFFIE speelde de afgelopen tijd al op vele festivals in Nederland, België, Hongarije en Zwitserland. De band weet vanaf het podium het publiek moeiteloos in beweging te brengen, met energieke songs en virtuoze solo's. Het combineert de muzikale vibe van jazz en afrobeat met de publieksgerichte kwaliteit van pop; zeer overtuigend voor festivalpubliek. Nu de clubs in!

Foto's van Koffie

Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit
 
Bekijk alle 5 foto's van Koffie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws