concert: Ten Years After in Het Bolwerk op ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2015

  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Years After
    Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
26 SEP
TEN YEARS AFTER 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2015
Hoofdprogramma Ten Years After
Toegang € 20 VVK € 25 ZAAL

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 26 september 2015.
Dat is 3128 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De enige Nederlandse show!

Ten Years After is een legendarische Britse bluesrockband. Het kwartet werd bekend door hun optreden op Woodstock ’69, met name door de toegift van tien minuten die terecht kwam in de Woodstock film. De band is inmiddels een begrip binnen zowel de blues als de rock scene. Niet zo vreemd, aangezien de band al meer dan veertig jaar bestaat. Ze scoorden hits met nummers als ‘Love Like a Man’, ‘Going Home’, ‘I’d Love To Change The World’ en zijn door de decennia lekker doorgegaan met waar ze goed in zijn: bluesrock!

Ten Years After heeft inmiddels een prominente plaats in de muziekgeschiedenis verworven, wat niet meer dan terecht is. Met de steeds vernieuwende muziek en de live shows waarin de strakke ritmes, pakkende solo’s en uitstraling van de hele band telkens weer het publiek weten te grijpen blijven ze een genot om naar te kijken en te luisteren.

Foto's van Ten Years After

Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 23/11 - Q-Factory Foto Ten Years After te Ten Years After - 07/12 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 28 foto's van Ten Years After

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws