concert: Brother Dege in Vera op WOENSDAG 03 JUNI 2015

  • Brother Dege
    Ribs & Blues 2016
    © Hiske van Keulen
  • Brother Dege
    Ribs & Blues 2016
    © Hiske van Keulen
WO.
03 JUN
BROTHER DEGE Mainstage, 22:00 uur Vera, Groningen
2015
Hoofdprogramma Brother Dege
Toegang €6,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 03 juni 2015.
Dat is 3249 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Volgens Brother Dege zelf is hij een van de best bewaarde geheimen van het diepe zuiden van de Verenigde Staten en daar zou de zanger-gitarist nog best eens gelijk in kunnen hebben, want ondanks een uitgebreide discografie en twee boeken is de Amerikaan nog een relatief onbekende gast in Nederland. Vreemd eigenlijk, want keer op keer ontvangt de muzikant lovende kritieken en ook inhoudelijk heeft de uit Louisiana afkomstige muzikant wel degelijk het een en ander te vertellen.

Ook op zijn laatste plaat, How To Kill A Horse, worden we langs vele psychedelische oorden en scheurende gitaren gevoerd en zijn invloeden van folk, delta blues, punk, rock en zelfs metal te horen. Dit is voor de rauwdouwers onder ons, die niet zo van de perfect afgewerkte nummertjes zijn, maar gewoon goede muziek willen horen. Voor die mensen is er Brother Dege.

Foto's van Brother Dege

Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van Brother Dege