concert: Echo Movis (album release) in EKKO op DONDERDAG 21 MEI 2015

  • Echo Movis
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Echo Movis
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
DO.
21 MEI
ECHO MOVIS (ALBUM RELEASE) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Echo Movis
Voorprogramma Willem Wits
Toegang 7 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 mei 2015.
Dat is 3262 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Echo Movis is een psychedelische indie band met een eclectische stijl. Met hun eerste single uit, deelname aan de HBA on tour en een Belgische tour achter de rug is het tijd voor een album. Ze doken de studio in met producer Jurriaan Sielcken en kwamen er uit met het juweel dat Beautiful Glitch heet.
Van een warm eiland naar verstoppertje spelen in de regen, je wordt meegenomen naar een wereld vol tropische verrassingen, noise en confetti. Kaleidoscopen, lichtshows en versgebakken taart. We gaan parelvissen.

Support komt van Willem Wits het wonderkind van Amersfoort. In juni verschijnt zijn nieuwe album 'Jochie Toch', vol kinderliedjes voor volwassenen. Verwacht een vermakelijke show over ouder worden, knappe buurvrouwen en kinderwensen. Maar dan met een dikke knipoog en tien keer meer swag dan de gemiddelde Nederlandstalige artiest. Want dat Willem Wits écht een talent is, staat vast. Vraag maar aan Herman van Veen.

Foto's van Echo Movis, Willem Wits

Foto Echo Movis te Popronde Leiden 2015 Foto Echo Movis te Popronde Leiden 2015 Foto Echo Movis te Popronde Leiden 2015 Foto Echo Movis te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Echo Movis te Popronde Leiden 2015 Foto Echo Movis te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Echo Movis