concert: Mevrouw Tamara / Riverdistrict in Paard op ZATERDAG 23 MEI 2015

  • Mevrouw Tamara
    De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Riverdistrict
    Popronde Leiden 2011
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
23 MEI
MEVROUW TAMARA / RIVERDISTRICT Paard Café, 21:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Mevrouw Tamara Riverdistrict

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 mei 2015.
Dat is 3259 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Mevrouw Tamara hoopt met haar dromerige Nederlandstalige muziek de luisteraar te verwonderen en een nieuwe kijk op het dagelijks leven te geven. Ze schrijft over gebeurtenissen en mensen die voor haar speciaal, maar voor andere mensen heel gewoon zijn. Haar debuutalbum ‘Zo Lang Mogelijk’ verscheen in maart dit jaar en is uitgegeven door het label Indieland.

Het Utrechtse Riverdistrict is het geesteskind van Tim Nolet, die op geheel eigen houtje in 2010 het goed ontvangen album Portraits of Portraits uitbracht. Op de Canvas Holes EP (2012) bouwde Riverdistrict, inmiddels een volledige band, de dromerige sound van de eerste plaat uit met glinsterende gitaren en stevige swing. In 2014 brachten zij de 7” vinyl single Heartbreakers/I Guess You Love The Underground uit, welke verkozen werd tot Utrechtse song van het jaar.

Foto's van Mevrouw Tamara, Riverdistrict

Foto Mevrouw Tamara te Utrechtse Introductie Tijd 2012: Stukafest Utrecht Foto Mevrouw Tamara te Mevrouw Tamara - 6/8 - Dwaze Zaken Foto Mevrouw Tamara te Culturele Zondagen 2012: Festival Mooie Woorden Foto Mevrouw Tamara te Case Mayfield - 27/12 - Tivoli de Helling Foto Mevrouw Tamara te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Mevrouw Tamara te Case Mayfield - 27/12 - Tivoli de Helling
 
Bekijk alle 16 foto's van Mevrouw Tamara
Bekijk alle 3 foto's van Riverdistrict

Gerelateerd nieuws