concert: Milow in Stadsschouwburg Groningen op ZONDAG 03 JANUARI 2016

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
ZO.
03 JAN
MILOW 20:15 uur Stadsschouwburg Groningen, Groningen (door: De Oosterpoort )
2016
Hoofdprogramma Milow
Toegang €22,50 (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 januari 2016.
Dat is 3034 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een reeks Europese radiohits, platina albums, uitverkochte zalen én een eigen platenlabel. Het is hard gegaan voor Milow. Al met zijn debuutablum in 2006 schiet hij recht in de roos, dankzij de superhit 'You Don’t Know'. Daarna weet de singer-songwriter zijn weg naar de top rustig verder te zetten.

Ondertussen bracht Milow met ‘Silver Linings’ (met . de ingetogen singles 'Echoes in the Dark' en 'We Must Be Crazy') zijn vierde langspeler uit; volgens De Morgen zijn mooiste plaat tot nu toe. Het discrete en overwegend akoestische album is ook bewust een terugkeer naar zijn muzikale roots. Vanuit deze filosofie groeit het idee om ook nog eens, zoals in de begindagen, een reeks concerten volledig solo te doen. Met akoestische versies van oude nummers, veel ruimte voor humor en storytelling, maar ook met een voorproefje van een gloednieuw vijfde album dat in aantocht is. En zo wordt Milow’s nieuwe ‘Solo Tour’ geboren, die te horen is in de Stadsschouwburg!

Foto's van Milow

Foto Milow te Brabant Open Air 2012 Foto Milow te Picnic in the Park 2008 Foto Milow te Indian Summer Festival 2014 Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te Dauwpop 2009 Foto Milow te Milow - 16-07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 94 foto's van Milow

Gerelateerd nieuws