concert: POPgroningen Talent Award Finale 2015 in Vera op VRIJDAG 24 APRIL 2015

  • Hans Hannemann
    Douwe Bob - 12/11 - Paradiso
    © Josefiene Degenaar
  • Vikings in Tibet
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Woensdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
24 APR
POPGRONINGEN TALENT AWARD FINALE 2015 Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2015
Toegang €1,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 april 2015.
Dat is 3280 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen. Talentontwikkeling staat bij POPgroningen hoog in het vaandel, waardoor er bij elke voorronde, halve finale en finale een professionele jury beoordeelt en feedback geeft aan de deelnemende acts.

Met acht voorrondes in de provincie wordt een selectie van acts gedestilleerd die zich mag presenteren in twee halve finales en vervolgens in de grote finale. De halve finales vinden plaats in Simplon en de finale bij ons in Vera! De winnaar van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg.

De halve finales hebben inmiddels plaats gevonden en finalisten zijn bekend. Vanavond zullen Vikings In Tibet, Marble Heart, Hans Hannemann en Oes onderling de strijd aan gaan.

Foto's van Hans Hannemann, Oes, Vikings in Tibet

Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso Foto Hans Hannemann te Douwe Bob - 12/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 7 foto's van Hans Hannemann
Bekijk alle 3 foto's van Vikings in Tibet