concert: Texas Radio / The Afterveins / Thin Pillow in Paard op ZATERDAG 25 APRIL 2015

  • Texas Radio
    Popronde Zwolle 2013
    © Mitch Wolters
  • The Afterveins
    Metropolis Festival 2014
ZA.
25 APR
TEXAS RADIO / THE AFTERVEINS / THIN PILLOW Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Toegang 7,50 excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 25 april 2015.
Dat is 3286 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De mannen van Texas Radio kun je gerust ‘een zooitje ongeregeld noemen’, maar muziek maken, dat kunnen ze wel. Met hun soulvolle, energieke mix van blues, rock ’n roll en psychedelica uit de jaren ’60 en ’70 weten ze altijd een overtuigende show neer te zetten. Na onder andere de Zwarte Cross, Ribs en Blues Festival, Festyland, twee rockende Bob Dylan aftershows en wel zo’n beetje elke pub op Nederlandse bodem, staan ze nu bij ons in Paard van Troje.

Vlam in de pan waanzin, bedrevenheid en bravour, dat zijn The Afterveins in een notendop. De gitaarsongs van het trio vonken en ronken alle kanten op, van psychrock en speelse rammelpop tot grillige postpunk.

Met hun gedeelde liefde voor de psychedelische rock scene van de jaren 60 en 70 maakt het jonge, Haagse Thin Pillow edgy rocknummers beïnvloed door . The Doors, Jimi Hendrix en Funkadelic. Met hun eerste EP maakten ze heel wat indruk en inmiddels hebben ze al op festivals als Parkpop en Baroeg Open Air mogen staan.

Foto's van Texas Radio, The Afterveins, Thin Pillow

Foto Texas Radio te Popronde Zwolle 2013 Foto Texas Radio te Popronde Zwolle 2013 Foto Texas Radio te Ribs & Blues 2014 Foto Texas Radio te Ribs & Blues 2014 Foto Texas Radio te Ribs & Blues 2014 Foto Texas Radio te Popronde Zwolle 2013
 
Bekijk alle 14 foto's van Texas Radio
Bekijk alle 12 foto's van The Afterveins
Bekijk alle 3 foto's van Thin Pillow

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest