concert: Wand + Bingo Starr in Vera op MAANDAG 25 MEI 2015

  • Wand
    Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Wand
    Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
MA.
25 MEI
WAND + BINGO STARR Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2015
Hoofdprogramma Wand
Voorprogramma Bingo Starr
Toegang €10,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 25 mei 2015.
Dat is 3230 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Niks mis een lekkere, stevige pot garagerock op z'n tijd. Zo ook het geval bij het in Los Angeles gevestigde Wand. De band kwam afgelopen jaar met haar debuutplaat 'Ganglion Reef', die ook nog de Vijf van Elpee haalde, en brengt in maart alweer haar tweede album op de markt.

Binnen VERA bestaat er geen enkele twijfel dat het vijftal zal slagen, want met een sound die sterk doet denken aan mede-garagerockers together PANGEA, Ty Segall, Meatbodies, Mikal Cronin en hier en daar zelfs een beetje Tame Imapala kan het niet anders dan dat dit ook weer een schot in de roos is.

Ook Pitchfork is tevreden en dan mag je als opkomende artiest je handjes dichtknijpen. Ook wij kijken reikhalzend uit naar plaat nummer twee, waarvan we ongetwijfeld het een ander op ons mooie podium te horen zullen krijgen.

Foto's van Wand, Bingo Starr

Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag Foto Wand te Down The Rabbit Hole 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Wand

Gerelateerd nieuws