concert: Emil Landman / Orange Skyline / Rondé in Paard op VRIJDAG 04 SEPTEMBER 2015

  • Orange Skyline
    Delft Citypop 2015
    © Anja de Bruijn
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
VR.
04 SEP
EMIL LANDMAN / ORANGE SKYLINE / RONDÉ Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Toegang 10,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 september 2015.
Dat is 3151 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Serious Talent on Tour reist jaarlijks door het land met de crème de la crème van 3FM’s Serious Talent. Dit keer drie bands voor de prijs van één op het programma: Emil Landman, Orange Skyline en Rondé.
Emil Landman verzamelt avontuurlijke verhalen, opgedaan tijdens vele reizen door verschillende continenten. Zijn liedjes heeft hij verzameld op zijn debuutalbum Colours And Their Things. Zijn kleine folkgeoriënteerde liedjes doen denken aan Thomas Dybdahl, Ben Howard en Alexi Murdoch.
De band Rondé is ontstaan tijdens een spontante ontmoeting in de oefenruimte van de Herman Brood Academie. De band bestaat amper een jaar, maar weet met slechts één demo mee te reizen met de Popronde en het voorprogramma te verzorgen van onder andere Bells of Youth en Nick Mulvey.
De Groningse indieband Orange Skyline haalt zijn inspiratie uit rock ’n roll en Franse pop uit de sixties en moderne garagerock. Hun sound is daardoor psychedelisch, maar wel heel catchy en herkenbaar.

Foto's van Emil Landman, Orange Skyline, Rondé

Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017 Foto Emil Landman te Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht Foto Emil Landman te DI-RECT - 10/03 - TivoliVredenburg Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015 Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015
 
Bekijk alle 23 foto's van Emil Landman
Bekijk alle 82 foto's van Orange Skyline
Bekijk alle 251 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest