concert: Pokey Lafarge + support in De Oosterpoort op DONDERDAG 04 JUNI 2015

  • Pokey Lafarge
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Pokey Lafarge
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
DO.
04 JUN
POKEY LAFARGE + SUPPORT Kleine zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2015
Hoofdprogramma Pokey Lafarge
Toegang €18,00 euro (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 04 juni 2015.
Dat is 3248 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Pokey LaFarge komt in juni weer naar Groningen om De Oosterpoort op zijn kop te zetten! De Amerikaanse rootszanger was vorig seizoen en tijdens de festivals TakeRoot en Rhytm & Blues Night al in De Oosterpoort te zien en hij komt terug voor een spetterend optreden.

Pokey LaFarge is muzikant, songwriter, bandleider, entertainer en vernieuwer. LaFarge heeft inmiddels de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld veroverd met zijn creatieve mix van jazz, ragtime, country blues en oude swing. In april 2015 komt het nieuwe album 'Something in the Water´ uit.

Pokey LaFarge en zijn band zorgen voor een onvergetelijk avondje entertainment en staan garant voor een feest voor de liefhebber van roots en america. Of ‘Riverboat Soul’, zoals Pokey LaFarge zijn muziek zelf noemt. Volgens LaFarge: “It’s not retro music. It’s American music that never died."

Foto's van Pokey Lafarge

Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Rhythm & Blues Night 2019 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
 
Bekijk alle 5 foto's van Pokey Lafarge

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws